top of page

Mediyoga

"Alle veier fører til Rom" er et gammelt ordtak som er kjent i mange språk. Uttrykket betyr at det finnes mange forskjellige fremgangsmåter eller midler som fører til det samme målet.

Jeg tilbyr Mediyoga som et middel for å redusere stress, skape mer balanse og avspenning. 

Jeg har timene mine i "speilsalen" på Fysiosenteret i Mjøndalen, mandager fra kl 18-19. 

Påmelding på sms til 92 17 21 62

Pris 150 kr pr gang

Vår stressrespons har vært livsviktig for oss som art, og at man i noen situasjoner opplever stress er positivt. Dette kan være når vi trenger det indre presset for å yte maksimalt, vi trenger fokuset og energien. 

Negativt stress oppstår når det er en ubalanse mellom kravene du opplever, og ressursene du har til rådighet for å møte kravene. Da kan du føle deg overbelastet og overveldet.

Å være i en vedvarende stresset tilstand kan føre til både angst og uro. Om du ikke får tilstrekkelig med tid til å hente deg inn igjen, kan du risikere å bli utslitt. Det er ikke uvanlig å utvikle depresjon i forbindelse med langvarig stress eller andre utfordrende livshendelser.

MediYoga er en moderne yogaform med tusen år gamle røtter, utviklet spesielt for terapeutisk bruk, med fokus på klinisk praksis og forskning. Dette er trening som bidrar til fysisk og mental styrke. Denne formen for trening passer godt for de som ønsker økt ro i sinn og kropp. Har du mye stress og ubalanse i din hverdag?

 

Vi som er utdannet Mediyoga-instruktører har medisinsk bakgrunn og de fleste jobber innen helsevesenet.

MediYoga kan gjøres liggende, sittende, sakte, aktivt, kort og langt avhengig av valgt program. Kort sagt, MediYoga passer alle som vil ha det bedre, uansett utgangspunkt. Kan du puste, kan du gjøre MediYoga.
MediYoga er som yoga på resept med fem forskjellige ingredienser: pust, fysiske øvelser, håndstillinger, fokus og mantra.
Den røde tråden er pusten som er den delen som tydeligst knytter sammen de mentale og fysiske aspektene. 


 

IMG_1789_edited.jpg
bottom of page